Cum comanzi

Navigheaza printre categoriile noastre de produse si daca iti place un produs da click pe poza produsului sau pe butonul DETALII alegeti dimensiunea si/sau culoarea apoi cantitatea si adauga-l/le in cosul de cumparaturi cu un click pe butonul PUNE IN COS

ATENTIE, DACA AI NEDUMERIRI IN PRIVINTA DIMENSIUNILOR SAU PENTRU ORICE ALTA PROBLEMA LEGATA DE PRODUSELE NOASTRE, INTRA IN SECTIUNEA CONTACT SI DA-NE UN MAIL. IN CEL MAI SCURT TIMP TE VOM AJUTA.

Dupa ce ti-ai adaugat toate produsele , du-te in cosul tau de cumparaturi (stanga sus, butonul COSUL MEU) verifica produsele alese si apoi da click pe butonul din dreapta ( COMANDA )

Completeaza corect, toate casutele obligatorii ( cele cu steluta * ) selecteaza modalitatea de livrare si apoi apasa butonul FINALIZEAZA.
La final vei putea vizualiza o factura proforma pentru a verifica datele si suma totala.Comanda a fost trimisa si vei primi un mail pentru a confirma comanda.
Asta e tot!

Pentru a comanda din afara Bucurestiului trebuie sa ai domiciliul in Romania si varsta peste 15 ani.

Modalitati de transport si tarifare a produselor:

Pentru comenzi din afara Bucurestiului - comanda minima este de 25 RON. Pentru comenzi prin POSTA ROMANA, sistem ramburs, cel ce comanda va achita taxa de transport (16 RON/ colet) iar termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare. Pentru comenzi prin curier, taxa de transport + ramburs bani, este aproximativ 30 lei si difera de la caz la caz. Aceasta taxa va fi achitata tot de catre cel ce realizeaza comanda.

Pentru comenzi din Bucuresti - comanda minima este de 25 RON si livrare se face print-o intalnire, intr-un loc stabilit cu tine. Nu se va percepe nicio taxa in plus

Comenzi :

* comenzi@pierce-yourself.ro

* 0768.751.733

* folosind `Cosul de cumparaturi` al site-ului.

Info : 0768.751.733

Id messenger :ai 0 produs in cos
Prieteni

CUM CUMPAR? CONTACT TERMENI SI CONTITII

Designed by webcore